bloem3

Behandeling


Bij de basisbehandeling werken wij met het heup-bekkengebied en het hoofd. Daarna behandelen wij het door u aangegeven gedeelte. Soms wordt van daaruit Quantum Touch toegepast op andere plekken, afhankelijk van wat uw lichaam aangeeft.
U kunt uw kleding aanhouden.

Tijdens de Quantum Touch-behandeling leggen wij onze handen om de verstoorde plek. Wij raken u licht aan en creëeren een hoogfrequent trillingsveld tussen onze handen. Dit zet de zelfgenezingskracht (de biologische intelligentie) in werking.

Quantum Touch spoort het lichaam aan (vooral de botten en gewrichten) om zijn oorspronkelijke stand weer in te nemen. Hierdoor ontspant het gehele gebied, waardoor klachten vaak verdwijnen of verminderen. Quantum Touch "lijnt" niet alleen de botten en wervels uit, maar zorgt ook voor veranderingen op cellulair en moleculair niveau.

Behandeling van 15 minuten kost € 10,00
Behandeling van 30 minuten kost € 20,00

 

Disclaimer

Quantum Touch is niet geschikt of bedoeld als vervanging voor acute medische interventie. Quantum Touch is een gereedschap of middel, niet het enige middel. Quantum Touch sluit geen enkel ander middel uit. Indien je wilt stoppen met medicijnen, therapie of interventie van een andere discipline is dat iets tussen jou en de betreffende beoefenaar van deze andere discipline. 

De Quantum Touch therapievorm neemt geen impliciete of expliciete bestaande verantwoordelijkheid over van andere therapeuten of therapievormen, inclusief interventies of medicatie. Quantum Touch therapeuten onthouden zich van uitspraken doen over behandelingen, medicatie of interventies van andere disciplines; d.w.z. doen geen uitspraken over vakgebieden buiten Quantum Touch en hebben niet de intentie om een andere behandeling, interventie of medicatie te doorkruisen. 

Hoewel Quantum Touch fantastische resultaten heeft opgeleverd is het niet gegarandeerd dat het voor iedereen werkt.

Jij blijft ten alle tijden persoonlijk verantwoordelijk voor je eigen gezondheid en voor wat je met Quantum Touch doet en verantwoordelijkheid kan nimmer worden afgeschoven op de trainer of de mensen die het gepatenteerd hebben of uitgevonden.