druppel01

Workshops

Genezen met je handen is normaal.
Iedereen kan het leren, ook jij !!


Bij voldoende deelnemers geven wij ook workshops. Hiervoor kunt u zich inschrijven.


Workshops in 2015

Binnenkort hier de nieuwe agenda


Een workshop bestaat uit 2 dagen van 6 uur.    


Kosten voor een workshop:
Live Basic Workshop € 275
Herhaling € 140 (Certificaat meenemen)
De bedragen zijn inclusief koffie, thee, syllabus en certificaat, exclusief lunch.


Verder is het handig het boek "Quantum Touch" van Richard Gordon voor de workshop gelezen te hebben. Dit is uiteraard niet verplicht.


Een doorbraak in het genezen met je handen   
   ISBN10: 9020243993   QTboek   € 19,95


Inschrijven cursus:
via mail, wij nemen dan contact met u op.

infomail3

Wat is Quantum Touch?

Quantum Touch is een techniek waarbij je leert om te focussen en de levenskracht-energie te versterken. Deze energie wordt ook wel Prana, Chi of Manna genoemd. Dit wordt gecombineerd met verschillende soorten ademhalings- en lichaamsbewustzijnstechnieken. De behandelaar creëert hierdoor een hoog trillingsveld rondom een verstoorde plek. Deze hoogfrequente trilling zet de zelfgenezingskracht (de biologische intelligentie) in werking; daar waar het lichaam het nodig heeft. Quantum Touch spoort het lichaam (met name botten en gewrichten ) aan om hun oorspronkelijke stand weer in te nemen. Hierdoor ontstaat ontspanning in het gehele gebied en dat levert vaak meteen vermindering van klachten op. Quantum Touch wordt veel toegepast bij behandeling van de heupen, de rug, de nekwervels enz. Maar ook voor pijn, emotionele en psychische problemen is QT een prima behandeling.

"Quantum Touch is een belangrijke doorbraak in healing…het lijkt de eerste techniek te zijn die iedereen de mogelijkheid geeft om healing te gebruiken en toe te passen."


Algemeen

Of je nu dokter, chiropractor, acupuncturist, Qigongtherapeut, masseur, fysiotherapeut, psychotherapeut bent of op een andere manier in de gezondheidszorg werkt, of als je helemaal niet in de gezondheidszorg werkt, Quantum Touch helpt je om een dimensie van healing te bereiken die tot nog toe voor onmogelijk werd gehouden. Quantum Touch versterkt de effectiviteit van alle healingsmethoden.

Massagetherapeuten bereiken een diepere ontspanning en een snellere genezing en Reikimasters zeggen dat Quantum Touch het resultaat van hun behandelingen enorm versterkt. Leken genieten van een wonderbaarlijke op zichzelf staande methode, die ook op afstand pijn kan verminderen, emoties in balans kan brengen, dieren kan helpen te genezen, enzovoort. Of je nu leek bent of therapeut, in de gezondheidszorg werkt of niet, Quantum Touch is een essentiële en fundamentele genezingskracht.


Disclaimer

Quantum Touch is niet geschikt of bedoeld als vervanging voor acute medische interventie. Quantum Touch is een gereedschap of middel, niet het enige middel. Quantum Touch sluit geen enkel ander middel uit. Indien je wilt stoppen met medicijnen, therapie of interventie van een andere discipline is dat iets tussen jou en de betreffende beoefenaar van deze andere discipline. 

De Quantum Touch therapievorm neemt geen impliciete of expliciete bestaande verantwoordelijkheid over van andere therapeuten of therapievormen, inclusief interventies of medicatie. Quantum Touch therapeuten onthouden zich van uitspraken doen over behandelingen, medicatie of interventies van andere disciplines; d.w.z. doen geen uitspraken over vakgebieden buiten Quantum Touch en hebben niet de intentie om een andere behandeling, interventie of medicatie te doorkruisen. 

Hoewel Quantum Touch fantastische resultaten heeft opgeleverd is het niet gegarandeerd dat het voor iedereen werkt.

Jij blijft ten alle tijden persoonlijk verantwoordelijk voor je eigen gezondheid en voor wat je met Quantum Touch doet en verantwoordelijkheid kan nimmer worden afgeschoven op de trainer of de mensen die het gepatenteerd hebben of uitgevonden.